e
Banner

Etiketler: koray çıtak



Globelink Ünimar e-ticaret lojistiğine hazırlanıyor



ETGB belgesi ile mikro ihracat hizmeti sunmaya başlayan Globelink Ünimar, e-ticaret lojistiği alanında da faaliyet göstermeye hazırlanıyor. E-ticaret lojistiğine yönelik yürüttükleri çalışmalara hız vererek marka güvencelerini bu alana da taşıyacaklarını belirten Globelink Ünimar İcra Kurulu Üyesi, Satış ve Pazarlama Direktörü Koray Çıtak, ayrıca bozulabilir ürün taşımacılığı çözümlerini genişleteceklerini, depolama ve yurtiçi dağıtım alanında yeni yatırımlar yapacaklarını söyledi. 




Globelink Ünimar inovatif ve sürdürülebilir projelerle büyüyor


Yayın: 22-06-2022
Kategori: Lojistik

Dijitalleşme ve intermodal taşımacılık alanında inovatif projeleri hayata geçiren Globelink Ünimar, demiryolu taşımacılığında ise Türki Cumhuriyetler’de vagon ve konteyner taşımacılığı alanında faaliyet göstermeyi planlıyor. Şirket, depolama, e-ticaret lojistiği, yurtiçi taşımacılık & parsiyel dağıtım ile katma değerli servislere ağırlık verirken, yurt içi ve yurt dışında network ağını ve hizmet noktalarını arttırmayı hedefliyor. 




Globelink Ünimar hizmet ağına 100 yeni destinasyon ekledi


Yayın: 09-09-2022
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar faaliyetlerini geliştirmeye devam ediyor. Şirket, 2022 yılının ilk yarısında müşteri sayısını yüzde 40’a yakın artırarak önemli bir başarı elde etti. Yılın ilk altı ayı itibarıyla yaklaşık 100 yeni destinasyonda daha varlık göstermeye başlayan Globelink Ünimar, Türkiye’nin dış ticaretine paralel olarak Avrupa Birliği, Kuzey Amerika ve MENA Bölgesi’ne yoğunlaştı.




Globelink Ünimar 2023’te büyümede hız kesmeyecek


Yayın: 18-01-2023
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar, 2023’te yeni yatırım ve açılımlarla her alanda payını artırma hedefinde. Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Koray Çıtak, otuz yıla yaklaşan tecrübeleri ve çizilen gelecek perspektifiyle birlikte yeni yılda da organizasyonu güçlendireceklerini ve paydaşlarına destek olmaya devam edeceklerini söyledi.




Globelink Ünimar, TEV iş birliğiyle kız öğrencilerin eğitimini destekliyor



Globelink Ünimar, sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gençlerimizin eğitimde fırsat eşitliğinden faydalanabilmesi için çalışan Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile gerçekleştirilen iş birliğiyle kız öğrencilerin eğitimi için burs fonu oluşturuldu. Projeyle öğrencilerin eğitim hayatlarının desteklenmesi hedefleniyor.




Afet sonrası dönemde lojistik süreçlerde nelere dikkat edilmeli?


Yayın: 01-03-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından lojistik süreçler yürütülmeye devam ediyor. Özellikle afet sonrası dönemde görev alacak uzman personellerin, gönüllü grupların ve yaşam malzemelerinin bölgeye sevkiyatı hayati önem taşıyor. Peki böylesi kritik dönemlerde lojistik süreç yönetiminde nelere dikkat edilmeli? Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Koray Çıtak konuyla ilgili görüşlerini kamuoyuyla paylaştı. 




Globelink Ünimar Korusu, Ege Orman Vakfı iş birliğiyle hayat buluyor!



Globelink Ünimar, Orman Haftası kapsamında yeni bir adım atarak Ege Orman Vakfı iş birliğiyle Globelink Ünimar Korusu’nu oluşturuyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına kurulan Yüzüncü Yıl Ormanları’nın içerisinde yer alacak koruda yeni fidanlar yeşerecek.




Globelink Ünimar, Şile Belediyesi iş birliğiyle deniz yüzeyi temizleme araçlarını faaliyete geçirdi!


Yayın: 24-04-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye’de lojistik sektörünün öncülerinden Globelink Ünimar, doğanın korunmasına dikkat çekmek amacıyla yeni bir adım atarak, Şile Belediyesi iş birliğiyle deniz yüzeyi temizleme araçlarını suyla buluşturdu. Şile’de iki farklı bölgeye konumlandırılan araçların, bölgedeki temizlik faaliyetlerine destek olması hedefleniyor.




Globelink Ünimar, iş modelini sürdürülebilir gelecek üzerine kuruyor



Yeni yatırımlarla yerelde ve globalde lojistik altyapısını güçlendiren Globelink Ünimar, sürdürülebilirliği odağına alıyor. Globelink Ünimar İcra Kurulu Üyesi Koray Çıtak, “Gelecek dönemde özellikle çevre, eğitim ve kadın istihdamı gibi konularda attığımız adımları daha ileri seviyeye taşımak istiyoruz. Uzun vadede ise sürdürülebilirlik perspektifiyle tanınan, bu alanda örnek gösterilen bir marka hâline gelerek ulusal ve uluslararası ölçekte öncü olmayı hedefliyoruz” dedi.